85justine Napisano 19 Sierpnia 2021 Napisano 19 Sierpnia 2021 Hejka szukam uniwersalnych opon w miarę. W obecnym rowerze mam XR2, ale koledzy odradzali, że są słabe..czytałam opinie, że na suche warunki ok. Niedługo mam wyścig, na przód zakupiłam Barzo Vittoria (tubeless ready , wzmacniana), czy na tył póki co będzie ok ta Xr2 na wyścig (szutry, ale miejscami też luźne kamienie na zjazdach i jednym podjeździe, błota się nie spodziewam, ale możliwe opady jakieś , więc nie wiadomo czy miejscami nie będzie mokro). Na wyścig nawet nie zdąże dokupić mezcala raczej
Mod Team bogus Napisano 20 Sierpnia 2021 Mod Team Napisano 20 Sierpnia 2021 XR2 bez problemu dadzą radę. Jak nie masz możliwości zakupu nowej opony do tego czasu to temat trochę bez sensu - jedziesz na tym co masz. Ponadto z polecanych opon rozejrzyj się za wspomnianym Mezcalem lub drugą oponą Barzo. W umiarkowanym terenie obie będą jak znalazł, a Barzo nie ma kosmicznie wysokich oporów toczenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.