side Napisano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2021 Cześć, jak w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 Nie moje, ale możesz nawet wybrać kolor Niestety wg mnie z cenami trochę przesadzili. https://www.olx.pl/d/oferta/marin-muirwoods-l-gravel-crmo-deore-alivio-CID767-IDKR5zQ.html https://www.olx.pl/d/oferta/rower-marin-muirwoods-urban-bike-CID767-IDL0SXb.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
side Napisano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 @Roballinho Jestem spod Opola, więc Białystok odpada. Sprzedający napisał, że nie ma kartonu na rower, więc nie wyśle. Drugiego Pana poprosiłem o 200 złotych zniżki (cena jest do negocjacji), aby częściowo pokryć podróż po rower. Dla niego to za dużo, żeby obniżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 Dziwię się takiemu podejściu niektórych sprzedających. Co za problem przejść się do rowerowego i poprosić o niepotrzebne dla nich pudło. Jest chętny na rower za niemałe pieniądze, a karton stanowi problem. Jak ktoś mieszka w takim Białymstoku, to pół Polski ma do niego daleko, więc naturalne jest, że najlepszą opcją, o ile oczywiście chce się ten rower sprzedać, a nie sprawdzić zainteresowanie, będzie wysyłka. Odbiór osobisty bardzo ogranicza potencjalne grono chętnych. A z tym drugim, to poczekaj jeszcze chwilę, może sam się odezwie, jak zobaczy, że w takiej cenie ciężko jest sprzedać rower. Kiedyś był na OLX inny Marin, nad którym sam się zastanawiałem. Wyjściowo było 2000 zł. Już po tygodniu cena spadała o ponad stówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 Ja się w ogóle nie dziwię i sam też nie sprzedałbym roweru z wysyłką, bo wszyscy chcą za pobraniem. Organizuj karton, pakuj, wyślij, a odbiorca nie przyjmie przesyłki, bo mu się karton nie spodoba... Przyjedź, obejrzyj, spiszemy umowę i zapłać 😀. Mój ostatni rower wisiał na OLX z 4 miesiące. Co prawda cena była zaporowa jak ten rocznik, ale jak gość przyjechał to się nacieszyć nie mógł i nawet mu konkretne obtarcia od opon na widełkach nie przeszkadzały 🤣. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
side Napisano 20 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 42 minuty temu, Roballinho napisał: Kiedyś był na OLX inny Marin, nad którym sam się zastanawiałem. Wyjściowo było 2000 zł. Już po tygodniu cena spadała o ponad stówkę. Dwa tygodnie temu był Muirwoods L za 1100 złotych. Wtedy jeszcze nie miałem przymierzonego rozmiaru, ale teraz widzę, że mogłem kupić w ciemno. Odsprzedałbym bez straty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Komuś jednak udało się go tego Marina kupić, chociaż musiał dość mocno cenę podbić 😉 bo rower za 1100zł był już podobno "zaklepany". Mimo podbicia ceny to i tak bardzo dobry deal. Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
side Napisano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 @rambolbambol Ale osochodzi?:) Kupiłeś tego Mirka z Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Kupiłem tego z Bielska Białej co był za 1100zł, tylko że na miejscu licytowałem się z gościem, który po niego w tym samym czasie przyjechał. Miałem fart, że akurat Bielsko-Biała po drodze mi leżała w miejsce urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
side Napisano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Wow, nieźle. Ja do tej pory nie rozumiem dlaczego nie kupiłem tego roweru, jak tylko zobaczyłem go olxie. Na priv zapytam za ile poszedł naprawdę 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi