Nial Napisano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 Czołem, Polecicie koszyk na bidon Camelback Podium? Polecany Specialized Zee Cage II mi nie podszedł, raz że butelka siedzi lekko krzywo (podobno nowsze Podium z nowymi Zee Cage tak mają) ale to jeszcze nie problem. Na moje bidon wkłada się zbyt ciężko, chyba bym się wywrócił przy odrobinie nieuwagi, jadąc w daleką trasę wiele godzin. To już w "druciaka" z Decathlonu wkłada i wyjmuje się lżej. Nie musi być wkładany bokiem, nie musi być ultra lekka waga. Lekkość wkładania/wyjmowania i dobre trzymanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 Mam do Podiumów Elite Custom Race. W sumie to przezyły mi te koszyki już z 10 par bidonów i zawsze jest dobrze albo bardzo dobrze. Jedna jedyna wada tych koszyków, to malowanie. Ono jest takie 'gumowane', nie zużywa się ani nic, ale mycie ich zabiera 2 minutki zamiast 2 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 Ja z podiumami użytkuję koszyki elite cannibal zarówno w wersji nylonowej jak i carbon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 Mi się Camelbaka bardzo wygodnie używało w zestawie z koszykiem Bontrager RL. Dobrze trzyma, a przy tym wygodnie się go wyjmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, cervandes napisał: Mam do Podiumów Elite Custom Race. W sumie to przezyły mi te koszyki już z 10 par bidonów i zawsze jest dobrze albo bardzo dobrze. Jedna jedyna wada tych koszyków, to malowanie. Ono jest takie 'gumowane', nie zużywa się ani nic, ale mycie ich zabiera 2 minutki zamiast 2 sekund Tylko w wersji matowej. Błyszcząca jest normalna. Mam model ALA w macie i tutaj tej śmiesznej gumy nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nial Napisano 17 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 I wszystko jasne, Elite Cannibal wygląda na dokładnie to czego potrzebuję - powinno się z małej ramy łatwiej wyjmować. Zamówione, dam znać jak wrażenia. Dzięki! Jesteście wielcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.