Fuxi Napisano 17 Sierpnia 2021 Napisano 17 Sierpnia 2021 Logowanie na forum nie działa z komputera. Pisałem na maila i Facebooka bez odpowiedzi. Brak jakiegokolwiek komunikatu zwrotnego. Wyświetla się formularz logowania i tyle. To samo było z przypominaniem hasła. Widać co się dzieje w konsoli Firebuga. Dane są wysyłane. Logowanie z telefonu już działa, dla odmiany, przez GSM oczywiście. Z tego co czytałem, inni też mieli takie problemy, ale tematy wiszą otwarte bez rozwiązania problemu. Wszystko było czyszczone w przeglądarkach (trzech). Zmieniałem nawet DNS na próbę. Coś tutaj panowie chyba lipę zrobili przy pracach konserwacyjnych lub przenosinach. Nie jestem w temacie, ale proszę się przyjrzeć tematowi. Aktualizacja Wyłączenie antywirusa naprawiło logowanie. Muszę sprawdzić, co mu się na forum nie podoba i dam znać. Aktualizacja Ponowne włączenie antywirusa i wszystko działa. W logach nic nie ma, nic na razie nie blokuje. Dziwna sytuacja. Będę obserwował
Root Admin Mieciu Napisano 17 Sierpnia 2021 Root Admin Napisano 17 Sierpnia 2021 Problem ROZWIĄZANY.Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.