Darsonn Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Witam, problem taki jak w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Aha. Szczegóły? Nie wiem, ssie powietrze, co to znaczy? Żasysa Ci ubrania do lag czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darsonn Napisano 16 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 @skom25 racja, dobrze nie wytłumaczyłem. Problem tkwi w tym, że jak zmieniam rebound na szybszy to słychać takie zasychanie powietrza. Nie wiem jak to lepiej wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 To dźwięk tłumika. Tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 A konkretnie, to jest dźwięk przeciskania się oleju przez elementy tłumika odpowiedzialne za odbicie i kompresję (porty, podkładki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 jest to siorkanie w tłumiku, czym bardziej będziesz podkręcał tłumienie tym głośniejszy będzie amorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darsonn Napisano 17 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 Dzięki wszystkim za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi