bols86 Napisano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Siemaneczko, mamy tutaj na forum jakiś sprawdzony serwis amortyzatorow?. Nie musi być na miejscu, mogę spakować i odesłać, zależy mi aby ktoś kto zna się na rzeczy zaopiekował się nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 serwisbajka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Jak Suntour to @ACTIVIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 [reklama-bez-zgody] z Wro. To raczej nie jest Suntour, jak napisał w dziale Fox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bols86 Napisano 16 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Dzieki wielkie!, czy to musi być autoryzowany serwis?, mam takowy pod domem, ale mam wątpliwości co do ceny bo Pan sobie życzy 1200 zł. Trochę dużo, czyli co serwisbajka daje rade tak?. Jest jeszcze absolutebike, ale coś ciężko mi znaleźć opinie u nas na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Czy daje radę ? Daje, bardzo daje. To forumowy @Punkxtr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 BFG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, bols86 napisał: Dzieki wielkie!, czy to musi być autoryzowany serwis?, mam takowy pod domem, ale mam wątpliwości co do ceny bo Pan sobie życzy 1200 zł. Trochę dużo, czyli co serwisbajka daje rade tak?. Jest jeszcze absolutebike, ale coś ciężko mi znaleźć opinie u nas na forum. 1200 zł? Za co? Niech części i olej kosztują 300 zł. 900 zł za robociznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bols86 Napisano 16 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 A pytaj się mnie, nie mam pojęcia 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Polski dystrybutor Foxa ma porównywalne lub wyższe ceny: http://gregorio.pl/wp-content/uploads/2021/03/FOX_serwis_2021.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Za to serwisbajka wymienia tylko to co potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) W wypadku uszczelek sprężyny i tłumika zostawianie ich, bo nie wydają się zużyte, to ryzyko, bo nie wiadomo, kiedy w końcu puszczą. Kurzówki można trzymać dłużej, bo mniej więcej wiadomo, kiedy są już zużyte, natomiast wewnętrzne bezpieczniej jest wymieniać co te 125 godz. pracy, niż czekać aż zawiodą w najmniej odpowiednim momencie. Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez Galvatron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 No nie wiem jak tam w Foxie. Rebę robię co 10 tkm, po serwisie przychodza zdjęcia z podsumowaniem: jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 W dniu 16.08.2021 o 12:55, skom25 napisał: 1200 zł? Za co? Niech części i olej kosztują 300 zł. 900 zł za robociznę? Wysyłają do Gregorio i doliczają swoją marżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 Albo Wichu workshop.Poczytaj i porównaj,telefon też odbiera jak masz pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi