Barti_87 Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Witam! Jakie akcesoria polecacie (błotniki, bagażnik, oświetlenie, sakwy)? Nie jestem wyczynowcem, a zależy mi na "umiastowieniu" roweru. Rozważałem oryginalne akcesoria Giant, ale nie wiem które wybrać... proszę o pomoc:) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Już pomijam fakt kupienia MTB do miasta, ale z tym, że to my mamy Ci wybierać co potrzebujesz to pojechałeś po bandzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barti_87 Napisano 15 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Spoko, dzięki za pomoc - po raz kolejny wątpie w sens istnienia forów internetowych w naszym kraju - mi by szkoda było czasu na pisanie czegoś takiego jak napisał użytkownik powyżej... ale jak widać typowemu mieszkańcowi Polski nie szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Sierpnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 @Barti_87 podaj budżet i dodatkowo mile widziane są twoje propozycje. Niestety, ale nikt z fusów nie będzie wróżył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barti_87 Napisano 15 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Myślałem o firmie Giant, ale nie orientuje się jakiego typu mocowania mają mieć błotniki. Jeśli chodzi o budżet - nie ma on, aż takiego znaczenia. Chyba, że jakieś propozycje innych firm? Jeśli chodzi o błotniki - interesują mnie pełne. Oświetlenie - na tym uważam, że nie należy oszczędzać. Sakwy - istnieją takie, które chronią laptopa 15,6? Bagażnik - głownie pod sakwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 4 godziny temu, Barti_87 napisał: po raz kolejny wątpie w sens istnienia forów internetowych w naszym kraju Witaj w klubie. Ja wątpię czy ktokolwiek jeszcze potrafi określić co potrzebuje, czy rzuci tylko zdawkowe pytanie i czeka na zbawienie. Z pełnymi błotnikami przyjmującymi oponę 2,2" nie spotkałem się tak jak z jakimś funkcjonalnym bagażnikiem pod MTB. Oświetlenie potrzebujesz do oznaczenia Cię na drodze, czy ma pełnić rolę typowej lampki rowerowej? Nadal twierdzę, że robienie z tego miejsko wyprawowego roweru mija się z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Cytat Z pełnymi błotnikami przyjmującymi oponę 2,2" Np. SKS Bluemels 75. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Zamontuj go w Talona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Dla chcącego nic trudnego 😉. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Nie mówię o druciarstwie. Chyba nie sądzisz, że kolega, który nie potrafi sam sobie wybrać co potrzebuje i gdzie kupi podejmie się druciarstwa. Ja w to wątpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barti_87 Napisano 16 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Drogi Panie Q_U: Po pierwsze - nie jesteśmy kolegami. Po drugie - nie każdy musi znać się na wszystkim (no chyba, że jest geniuszem jak Pan). Po trzecie - życzę panu, aby w momencie kiedy Pan będzie potrzebował pomocy w dziedzinie w której nie za bardzo się Pan zna, został Pan podobnie potraktowany jak Pan traktuje innych - może to być cieknąca rura w domu, ale może też być kwestia wyboru odpowiedniego leku na jakąś chorobę - może Pan sobie wybrać w której sytuacji chciałby Pan bardziej uzyskać adekwatną pomoc od drugiego człowieka... Owszem mogę iść do sklepu rowerowego i wszystkiego się dowiedzieć, tylko jeśli tak ma być to pytam po raz drugi - po co to forum istnieje? Dla mnie temat jest zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.