Skocz do zawartości

[Akcesoria] Giant Talon 1-GE

Barti_87

Rekomendowane odpowiedzi

Spoko, dzięki za pomoc - po raz kolejny wątpie w sens istnienia forów internetowych w naszym kraju - mi by szkoda było czasu na pisanie czegoś takiego jak napisał użytkownik powyżej... ale jak widać typowemu mieszkańcowi Polski nie szkoda.

Myślałem o firmie Giant, ale nie orientuje się jakiego typu mocowania mają mieć błotniki. Jeśli chodzi o budżet - nie ma on, aż takiego znaczenia. Chyba, że jakieś propozycje innych firm? Jeśli chodzi o błotniki - interesują mnie pełne. Oświetlenie - na tym uważam, że nie należy oszczędzać. Sakwy - istnieją takie, które chronią laptopa 15,6? Bagażnik - głownie pod sakwy.

4 godziny temu, Barti_87 napisał:

po raz kolejny wątpie w sens istnienia forów internetowych w naszym kraju

Witaj w klubie. Ja wątpię czy ktokolwiek jeszcze potrafi określić co potrzebuje, czy rzuci tylko zdawkowe pytanie i czeka na zbawienie.

Z pełnymi błotnikami przyjmującymi oponę 2,2" nie spotkałem się tak jak z jakimś funkcjonalnym bagażnikiem pod MTB. Oświetlenie potrzebujesz do oznaczenia Cię na drodze, czy ma pełnić rolę typowej lampki rowerowej? Nadal twierdzę, że robienie z tego miejsko wyprawowego roweru mija się z celem.

Drogi Panie Q_U:

Po pierwsze - nie jesteśmy kolegami.

Po drugie - nie każdy musi znać się na wszystkim (no chyba, że jest geniuszem jak Pan).

Po trzecie - życzę panu, aby w momencie kiedy Pan będzie potrzebował pomocy w dziedzinie w której nie za bardzo się Pan zna, został Pan podobnie potraktowany jak Pan traktuje innych - może to być cieknąca rura w domu, ale może też być kwestia wyboru odpowiedniego leku na jakąś chorobę - może Pan sobie wybrać w której sytuacji chciałby Pan bardziej uzyskać adekwatną pomoc od drugiego człowieka...

Owszem mogę iść do sklepu rowerowego i wszystkiego się dowiedzieć, tylko jeśli tak ma być to pytam po raz drugi - po co to forum istnieje? 

Dla mnie temat jest zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...