redix Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Cześć Pomocyyy...., szukam już kilka dni zębatki do korby Truvativ Stylo i nie widzę. Dokładnie to zębatka owalna 26T boost czyli musi być offset 3mm. Napęd to 1x12 Są z offsetem 6mm ale wtedy ociera się o ramę, jest też 28T i 3mm ale chciałbym 26T. Czy w ogóle jest do zdobycia taka zębatka? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Masz Garbaruka w Krk czyli pod domem z tego co wychodzi. Jak oni nie robią to raczej nikt inny też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redix Napisano 14 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Dzięki za info, nawet nie wiedziałem że Garbaruk ma oddział w Krakowie 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Nie oddział tylko produkcję więc tym bardziej warto na miejscu pogadać co tam klepią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 A właściwie nie tylko produkcję, tylko jest to Polska firma, założona przez Ukraińców Najpierw spójrz na ich stronę. Chciałem sprawdzić i podrzucić, ale ten SRAM ma tyle typów, że wymiękłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Sierpnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Jeśli okrągły Garbaruk to tylko ten: https://www.garbaruk.com/pl_PL/gxp-mtb-round-boost.html?page=4&category=3 Jedno musisz wziąć pod uwagę, że Garbaruk ma w swoich zębatkach zmienny offset w zależności od rozmiaru zębatki. I tak 26t ma offset 5,4 mm. Pod koniec sierpnia mają być zębatki okrągłe do Srama w Banless, ale nie wiem czy aż tak małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.