zgreg Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Potrzebuje kupić kilka rzeczy do roweru (szosa): bidony, koszyki,spodenki, pedały SPD, buty,kask. Zbliża się koniec sezonu i zastanawiam się czy zazwyczaj są posezonowe wyprzedaże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Moim zdaniem mooooże na buty znajdziesz promkę. Mi się udało kupić w zimie dwie pary za praktycznie połowę ich ceny 'katalogowej'. Ale to naprawdę trzeba czekać i upolować a nie liczyć na coś w rodzaju prawidła, że w zimie będzie taniej. Nie jest i nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Bidony, koszyki, pedały- nie ma opcji. Te ostatnie to raczej tylko drożej. Spodenki i buty- może, ale musiałbyś polować. Może Decathlon. Mamy czasy takie a nie inne. Wyprzedaże są wtedy jak jest nadmiar towaru, a nie jego braki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Nikłe szanse na jakieś wyprzedaże. Jak by miały być to by już były w połowie lipca jak to w dawnych czasach bywało. Po co sklepy mają się wyzbywać towaru jak nie będą miały skąd kupić nowego. Albo zapłacą więcej za nowy niż wzięli za stary. Pedały SPD to jest w ogóle jakaś tragedia jak patrzę na ceny. Na moje zapytanie do sklepów czy mają interesujący mnie kask w innym kolorze pada odpowiedź: nie mamy i nie spodziewamy się. Chyba nie ma co liczyć na jakieś super wyprzedaże dobrych produktów w typowych rozmiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.