zgreg Napisano 14 Sierpnia 2021 Napisano 14 Sierpnia 2021 Potrzebuje kupić kilka rzeczy do roweru (szosa): bidony, koszyki,spodenki, pedały SPD, buty,kask. Zbliża się koniec sezonu i zastanawiam się czy zazwyczaj są posezonowe wyprzedaże?
cervandes Napisano 14 Sierpnia 2021 Napisano 14 Sierpnia 2021 Moim zdaniem mooooże na buty znajdziesz promkę. Mi się udało kupić w zimie dwie pary za praktycznie połowę ich ceny 'katalogowej'. Ale to naprawdę trzeba czekać i upolować a nie liczyć na coś w rodzaju prawidła, że w zimie będzie taniej. Nie jest i nie będzie.
Gość Napisano 14 Sierpnia 2021 Napisano 14 Sierpnia 2021 Bidony, koszyki, pedały- nie ma opcji. Te ostatnie to raczej tylko drożej. Spodenki i buty- może, ale musiałbyś polować. Może Decathlon. Mamy czasy takie a nie inne. Wyprzedaże są wtedy jak jest nadmiar towaru, a nie jego braki.
Moskit Napisano 16 Sierpnia 2021 Napisano 16 Sierpnia 2021 Nikłe szanse na jakieś wyprzedaże. Jak by miały być to by już były w połowie lipca jak to w dawnych czasach bywało. Po co sklepy mają się wyzbywać towaru jak nie będą miały skąd kupić nowego. Albo zapłacą więcej za nowy niż wzięli za stary. Pedały SPD to jest w ogóle jakaś tragedia jak patrzę na ceny. Na moje zapytanie do sklepów czy mają interesujący mnie kask w innym kolorze pada odpowiedź: nie mamy i nie spodziewamy się. Chyba nie ma co liczyć na jakieś super wyprzedaże dobrych produktów w typowych rozmiarach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.