Gość Napisano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Sprzedam przerzutkę RD-4700 GS Tiagra. Przerzutka ma minimalny przebieg, bo poniżej 600 km. Kupiłem Gravela z napędem Tiagra, ale tylna przerzutka średnio daje radę w terenie. Kółka zostały wymienione na model z łożyskami maszynowymi, wydaje mi się że od modelu XT. Śruby regulacyjne wymienione na nierdzewne "robaki". Niestety jakimś cudem zgubiłem śrubkę od mocowania linki, więc użyłem nierdzewnego zamiennika z odpowiednią podkładką. Natomiast udało mi się kupić taką śrubę od modelu Ultegra, która powinna pasować, więc dorzucam ją do zestawu. Przestawiłem także sprężynę na mocniejsze napięcie wózka. Przerzutka jest brudna, ale bez uszkodzeń. Na życzenie mogę zrobić pełny serwis ( ze zdjęciami), ale wtedy cena wzrośnie o 20 zł. Cena: 80 zł + przesyłka. Cena do symbolicznej negocjacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 Up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.