Zoubee Napisano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Zbieram się na wymianę mojego roweru crossowego na road+ lub gravel. Z dostępnością nówek jest dość średnio, więc rozglądam się po aukcjach i szukam używek. Dzisiaj przykuł moją uwagę Cannondale CAADX: https://www.olx.pl/d/oferta/cannondale-caadx-sh-105-2x11s-alu-carbon-gravel-szosa-nowy-CID767-IDKVqKo.html#655bb7e36b Rower (chyba) wygląda dobrze pod względem technicznym, jednak zastanawia mnie jego rok produkcji (2015) i czy jest rzeczywiście wart zakupu do moich potrzeb? Dużą część jeżdżę po asfalcie, jednak miejsce zamieszkania zmusza mnie nieraz do zjazdu na szutry i słabej jakości asfalty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Przełaj to dość specyficzny rower więc zastanów się czy na pewno jest odpowiedni do twoich potrzeb. Rower z linku spoko, cena spoko jak na nieużywany sprzęt. Biorąc jednak pod uwagę geometrie i rozmiar to imo 187 wzrostu i w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Ale co Cię w roku produkcji zastanawia? Tak to jest model z 2015. Nowy? Moim zdaniem wart tej ceny, nawet pomimo tego heble ma guzik warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobleski Napisano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Przełaj jest na tyle specyficzny, że w zależności od potrzeb robisz z niego szosę, road+ i gravela 😉 Brać i cieszyć się o ile wzrost się zgadza z tym co napisał MIHAU_. Heble sobie zmienisz kiedyś jak będzie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi