wrona1692 Napisano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Wczoraj byłem na małej wycieczce rowerowej, na prostej drodze. Nie było żadnej stłuczki i w pewnym momencie gdy jechałem zorientowałem się że nie mogę zmienić przerzutki. Dokładniej nie mogłem zejść poniżej 5 biegu tylnego, przedni działał bez zarzutów. Wajha do zniżania jest bardzo poluzowana gdy jest na 5 biegu, lecz w momencie gdy jest na 8 lub 7 jest bardziej stabilna, lecz również nieco poluzowana w stosunku do przednich przerzutek. Rower ma dopiero około dwa tygodnie a na ostatniej "wyprawie" działał bez zarzutów. Bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Nie rozumiem. Co to za manetka? Co znaczy bardziej poluzowana? Biegi są indeksowane, manetka klika i tyle. Linka nie jest luźna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrona1692 Napisano 12 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Dziękuje za odpowiedz ale zdecydowałem się oddać rower w ręce specjalisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.