Skocz do zawartości

[amortyzator] wymiana na sztywny widelec

hvast87

Rekomendowane odpowiedzi

Rower to Unibike Vision LDS mojej żony na kołach 28", hamulce vbrake. Mieszkamy w bloku a ona nie jest zbyt silna i chciałbym aby się go jej lepiej wnosiło. Waga roweru około 17 kg. Zdjąłem błotniki, bagażnik, metalową osłonę przerzutki, osłonę łańcucha, plastik za wolnobiegiem, stopkę, dynamo, oświetlenie jest już ledowe z baterii, odblaski ze szprych w sumie wszystko co tylko mogłem i teraz waży 14 kg. Potrzebuję pomocy w wymianie amortyzatora Suntour CR7V na lżejszy sztywny widelec aluminiowy. Chciałbym zejść o ten 1 kg w dół dzięki wymianie widelca. Rower jest użytkowany na ścieżkach rowerowych czasami ubitej ścieżce w lesie. Nie znam się kompletnie na takiej wymianie więc może ktoś pomoże, podrzuci jakiegoś linka do widelca który będzie pasował.

• Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...