hvast87 Napisano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Rower to Unibike Vision LDS mojej żony na kołach 28", hamulce vbrake. Mieszkamy w bloku a ona nie jest zbyt silna i chciałbym aby się go jej lepiej wnosiło. Waga roweru około 17 kg. Zdjąłem błotniki, bagażnik, metalową osłonę przerzutki, osłonę łańcucha, plastik za wolnobiegiem, stopkę, dynamo, oświetlenie jest już ledowe z baterii, odblaski ze szprych w sumie wszystko co tylko mogłem i teraz waży 14 kg. Potrzebuję pomocy w wymianie amortyzatora Suntour CR7V na lżejszy sztywny widelec aluminiowy. Chciałbym zejść o ten 1 kg w dół dzięki wymianie widelca. Rower jest użytkowany na ścieżkach rowerowych czasami ubitej ścieżce w lesie. Nie znam się kompletnie na takiej wymianie więc może ktoś pomoże, podrzuci jakiegoś linka do widelca który będzie pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 11 Sierpnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.