Neqius Napisano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 Witam Tak jak w temacie chciałbym wymienić okładziny z żywicznych na ceramiczne czy te tarcze które są montowane fabrycznie w tym rowerze będą pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 10 Sierpnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 Jak masz napis "Resin pad only", to powinny być tylko żywiczne, no od biedy, a raczej na upartego półmetaliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neqius Napisano 11 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Czyli jeżeli na tarczy mam wyżej wymieniony napis to tarcze są tylko przystosowane do żywicznych? A jakie tarcze ładnie współgrają z ceramiakmi? Zależy mi na mocnym hamowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Sierpnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Tak, tylko do żywicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 A czemu ceramiczne? Bo Mustang M1 to taki bułkorower, a ceramiczne to raczej do ciężkich zastosowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) @skom25 nie drąż, bo zaraz się zacznie... Chce, to niech sobie kupi. Pewnie młody używający Mustanga do "dirtu, hopek i ogólnie sztuczek". Albo zrobiony z niego jakiś potworek trejlędóro z wpakowanym widelcem 140mm. Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Tyle że o ile wiem, ceramiczne to hamują po mocnym nagrzaniu dopiero 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neqius Napisano 11 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 A czasem nie trzeba rozgrzewać metalicznych i polmetalicznych, żeby dobrze hamowały? Wymienić chce bo po prostu to co jest w zestawie jest dla mnie niewystarczające dlatego pytam jaki zestaw klocków i tarcz da najlepszy efekt bez rozgrzewania. Zastanawiałem się nad ceramikami albo kevlarowe (no chyba że się mylę to mnie poprawcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Półmetaliczne hamują od początku, to ich zaleta. Metaliczne trzeba podgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi