TheJW Napisano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Wszedłem na stronę Cube, gdzie pojawia się już kolekcja 2022 i zauważyłem bardzo ciekawą rzecz... Niektóre modele szosowe na 2022 mają "wyblurowane" napędy i układy hamulcowe: Natomiast specyfikacja wygląda tak: Chyba ani SRAM ani Shimano nie zapowiadało żadnych nowości w grupach podzespołów, żadnych przecieków też nie było, więc myślę, że to zostawienie sobie furtki do zmiany specyfikacji w razie niedostępności pierwotnie zakładanych w projekcie części. Przy okazji warto zwrócić uwagę, że Agree będzie miał możliwość montażu "aerodynamicznego schowka" między górną rurą, a podsiodłówką. Od razu mi się przypomniała trójkątna torba mocowana na rzepy... Jeśli chodzi o segment MTB, to rama AMS występować będzie w dwóch wersjach AMS ZERO99 i AMS ONE11, różniących się realnie geometrią, a nie tylko wielkością skoku zamontowanego widelca. Teraz bardzo popularne jest wkładanie do ram XC widelca o skoku 120 i dopisywanie do nazwy modelu "TR" lub "Trail". Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 Nowa grupa elektryczna nie miała być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 Nowa generacja Shimano pewnie. Pytanie czy tylko Dura Ace Di2, czy od razu będzie nowa Ultegra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) O DA mowa jest od dawna, o ewentualnej ultegrze cisza https://www.bikeradar.com/features/shimano-dura-ace-r9200/ Swoją drogą kolor tego cube'a kozacki Szczerze mówiąc to biorąc pod uwagę 16999 przy "zamaskowanym" rowerze raczej spodziewałbym się 105 di2 jako odpowiedź na rival Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez Mihau_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_S79 Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Będzie też nowa ultegra di2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitof Napisano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 W tym Agree SLT będzie nowy Dura-Ace Di2. Niemiecki Tour-Magazine się ,,wygadał'' i to już na początku sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitof Napisano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) Jeśli chodzi o Agree Race to twierdzą, że będzie to nowa Ultegra Di2. Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez Pitof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi