andzinos Napisano 10 Sierpnia 2021 Napisano 10 Sierpnia 2021 Cześć, z racji cen i braku dostępności rowerów postanowiłem podziałać coś z moim komunijnym rowerem Merida 2005r. Czy z takiego roweru mogę zrobić składaka? Na start na pewno myślałem o wymianie kierownicy na trailową i amortyzatora na większy skok. Pozdrawiam Cytuj
voltari13 Napisano 10 Sierpnia 2021 Napisano 10 Sierpnia 2021 Panie, podaj Pan model tej meridy Cytuj
andzinos Napisano 10 Sierpnia 2021 Autor Napisano 10 Sierpnia 2021 Jak w temacie - kalahari 500 Cytuj
Q_u Napisano 10 Sierpnia 2021 Napisano 10 Sierpnia 2021 Mikroshifty, amor 60 mm. Daj sobie spokój z robieniem z tym czegokolwiek, na pewno nie wymiana amortyzatora bo będzie droższy niż reszta. Jaki masz problem z dostępnością? Unibike, Northteca, Indiana, Torpado widziałem w sklepach, od 2k zł w górę znajdziesz coś. 1 Cytuj
SpiderMAN Napisano 11 Sierpnia 2021 Napisano 11 Sierpnia 2021 Dokładnie jak napisał @Q_u odpuść sobie... Na tej ramie i komponentach nie zbudujesz niczego sensownego, a zwłaszcza trailówki... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi