Dhhhhhh Napisano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2021 (edytowane) Cytat Cześć mam pytanie bo dzisiaj zrobiłem sporą Rysę na ladze i nie wiem co z tym zrobić laga do wymiany czy jakoś starać się ją zregenerować? Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez bogus92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dhhhhhh Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 A uszczelka tam dochodzi? To nie jest już poza zakresem pracy widelca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Spuść powietrze z widelca, żeby się zamknął i sprawdź, czy rysa wchodzi pod uszczelkę. Istnieją sposoby na uzupełnienie ubytku i wyszlifowanie powierzchni, żeby ograniczyć niszczenie uszczelki: Docelowo najlepiej byoby zymienić tę goleń, ale ona kosztuje ok. 600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dhhhhhh Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 8 godzin temu, skom25 napisał: A uszczelka tam dochodzi? To nie jest już poza zakresem pracy widelca? Tak dochodzi przy jakiś większych skokach to ma szansę dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi