Eeemleko Napisano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2021 Mam pytanie czy do ramy 15 cali wejdzie mi amortyzator zoom Dh 680? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2021 Co to za rama? Do czego ten rower ma służyć? Jaki masz na niego budżet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2021 I czemu takie badziewie? Ja już wiem czym mi to pachnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eeemleko Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Rama Kross sfx 700 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 To XD na końcu dobrze oddaje sens tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 17 minut temu, Eeemleko napisał: Rama Kross sfx 700 XD To jest tzw. makrokesz, czyli atrapa roweru górskiego wykonana z najtańszych, najgorszych możliwych części i materiałów. Tego typu wynalazek może nie wytrzymać nawet spokojnej jazdy po równej, twardej powierzchni. Jakiekolwiek szaleństwa na takim pseudo-rowerze mogą skończyć się bardzo poważnym wypadkiem - połamiesz się albo gorzej (uraz neurologiczny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eeemleko Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Dobra tylko ja się pytam czy wejdzie a nie co to za rower itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Wejdzie.. wcześniej pooddawaj pożyczone piniondze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Ani w specyfikacji roweru, ani widelca, nie ma podanej srednicy rury sterowej, ale na oko wygląda jak 1 1/8", więc teoretycznie mógłby wejść. Problemem jest użyta w nim sztywna oś 100 x 20 mm lub 110 x 20 mm. Trzebaby kupić piastę w tym standardzie (ok. 200 zł), a może i całe koło, jeśli obręcz ma mniej niż 32 otwory. Nowe koło może kosztować tyle co ten widelec, co czyni całą zabawę wysoce nieopłacalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 @Galvatron litości…przecież to jest niepoważne , daj spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 @Galvatron nie znasz się. Liczy się pasja! Przecież to kolejny dzieciak co ma marketowy rower, a żeby szpanować na osiedlu, próbuje zrobić z nim nie wiadomo co. Mnie bardziej martwi sposób wypowiedzi. Jak w wieku szkolnym nie potrafi złożyć poprawnie zdania, to co będzie później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.