Nial Napisano 4 Sierpnia 2021 Napisano 4 Sierpnia 2021 Czołem, czy znacie alternatywę dla w ten sposób giętej kierownicy? Chodzi o gięcie nie tylko do tyłu, ale też do przodu niwelujące efekt przysunięcia rąk bliżej. Kąt gięcia 15 stopni, wszelkie trekkingowe i miejskie mają większy, zależy mi też żeby nie podnosiła w górę (zerowy albo mały rise). Cena SQLab jednak trochę zaporowa... I jeszcze żeby to się dało kupić w Polsce albo z wysyłką tańszą niż cena kierownicy do Polski. A może znacie kogoś albo firmę, która potrafiła by mi kierownicę taką zrobić pod dane gięcie, długość itp? W sumie to zwykła rurka jest - chyba że nie jest i wymaga to jakiejś technologii albo czegoś o czym nie wiem, to chętnie się dowiem Już nie chodzi nawet o kasę, tylko o dopasowanie gięcia,
RafalxM Napisano 4 Sierpnia 2021 Napisano 4 Sierpnia 2021 jeśli te 15 stopni to nie mus i może być więcej to obadaj OG2 , używam i zachwalam https://www.planetx.co.uk/i/q/HBOOOGV2/on-one-og-v2-handlebar
Nial Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Napisano 4 Sierpnia 2021 Niestety za dużo Ok, gdyby ktoś poszukiwał, to: Ergotec M-bar Sport.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.