Fenix_na_rowerze Napisano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Witam, szukam chętnych osób na wycieczkę rowerową, którą organizuję na Mazurach. Baza w Giżycku: Niegocińska Pętla, następnie Giżycko – Kruklanki - Jakunówko – Pozedrze, ostatniego dnia objazd jeziora Tajty przez Wrony, Kalinowo i Sterławki Małe. Jest parę wolnych miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Jakieś szczegóły? Może i byłbym zainteresowany, ale przecież się nie domyślę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix_na_rowerze Napisano 3 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Wysyłam priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Pani to występuje pod wieloma nazwiskami. Świetnie zaczynać od fake konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Wokół Niegocina to jakaś porażka - drogą z autami - i to jest ruchliwa droga. Jeszcze wkoło Mamr i jeziora Swięcajty, bunkry w Mamerkach ... ale tego nie ma w planie. Generalnie północne jeziora sa ciekawsze żeglarsko od południowych kiszek ale południowe chyba o wiele ciekawsze rowerowo. Z bazą w Mikołajkach czy Rucianem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Sierpnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Pomijając prawdziwą tożsamość, to wycieczka ( tudzież objazd ) za friko, czy zrzutka na hot dogi ? PS Jeżeli to jest wykorzystanie czyjegoś wizerunku, to słabo... Czekam na ujawnienie - w przeciwnym razie się żegnamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Za hajs i to niemały, dostałem kopiuj-wklej na priv. Dla mnie śmieszna "oferta", ale może ktoś się zainteresuje i odważy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 550 ? Ogłasza się gdzieś na face ... Miałem nadzieję, że odgapię fajną traskę wkoło Mamr. Ale wysyłanie ofert na priv ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 550. I te 50 km to tylko raz, tak to ok. 30. Też mnie dziwi ta obecna moda na dodawanie ogłoszeń bez szczegółów i odpowiadanie - "pisz na priv/wysłałem na priv". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 I coś mi się zdaje, że fotkę z rowerami też zajumała. https://mystictravel.com.pl/rowerem-wokol-zalewu-sulejowskiego,184 Nie zdziwiłbym się, że wycieczka do momentu wpłaty, a potem nara. Ktoś kto wpada z fake fotką, bez oferty z nr. tel. i namiarami na firmę dla mnie z marszu jest scamerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Podatki. Albo po prostu przekręt. Ale przyznam - trochę mnie zdziwiłeś zainteresowaniem takim touringowym wypadem Służę lepszymi GPX-ami A z 550 to jest niezły hotel z niesamowitym śniadaniem, choc ja najbardziej lubię namiot i dobre pole namiotowe z czystymi sanitariatami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix_na_rowerze Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Dziękuję za sympatyczne komentarze. Jestem tu świeżakiem, eventy organizuję od dawna, pierwszy raz rowerowy. Moja oferta jak i zdjęcie są prawdziwe i zdziwiłam się, że ktoś wykorzystuje je w necie. ale jak wiemy net to śmietnisko. Również pełne hejtu, tak samo jest tu. Zdejmę dziś to ogłoszenie, bo chyba nie o to w tym wszystkim chodzi. Zrzutka jest na noclegi o na pilota wycieczki. Pozdrawiam wszystkich miłośników dwóch kółek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix_na_rowerze Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Jeśli ktoś jest zainteresowany, bardzo proszę przeczytać więcej informacji tu: https://www.facebook.com/events/382013450108434 Na wycieczkę składa się opłata za hotel, częściowe wyżywienie oraz opiekę pilota wycieczki. Zbieram chętnych do 10.08 Wszystko na legalu i z paragonem 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 A nie można było tak od razu? Dziwnie się Pani zachowuje. Myślałem jak zapełnić czas, bo będę Ełku w okolicach przełomu miesięcy. Ale hm, kwota 550 zł za 2 noclegi i 110 km to sporo za dużo. Dziękuje. Na Pani miejscu zrobiłbym coś z tym, że Pani zdjęcia latają po internecie. To przykra sprawa i wg. mnie trzeba z tym walczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix_na_rowerze Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Zastanawiają mnie te moje liczne wcielenia w internecie. Skąd to Pan wziął? Ja w każdym razie prowadzę eventy sportowo-rekreacyjne Fenix Events. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Jak kolega znalazł to i Ty znajdziesz. Myślę, że liczne wcielenia wzięły się tak samo jak wzięło się zdjęcie rowerów nad Zalewem Sulejowskim. Na drugi raz - przedstaw się, - wrzuć link do swojej strony, opisz szczegółowo ofertę, gdzie noclegi. Może w jakims supe rhotelu bo po sezonie na Mazurach to nocleg kosztuje 30 zł od łożka. - przejedź trase która proponujesz i znajdź jakąś fajną przede wszystkim. Wrzuć prawdziwe foty. - ofertę przedstawiaj publicznie a nie cichcem - chyłkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Pani zdjęcia krążą po internecie. Ktoś sobie przywłaszczył do swoich profili. A co do oferty kolega wyżej wyłuskał sedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix_na_rowerze Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Ok, cenne uwagi. Zdjęcie nad Zalewem zostało wykorzystane zgodnie z przeznaczeniem, gdyż zostało dodane do banku zdjęć z możliwością wykorzystania. A jeśli jakieś zdjęcia krążą po internecie to należy najpierw sprawdzić/powiadomić autora wpisu, a potem go oczerniać. Łatwo jest coś w 10 sekund zamieścić. Internet prawdy Ci jednak nie powie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Z całym szacunkiem dla Pani, ale to Pani spowodowała, że wystąpiły wątpliwości. Dlaczego ta otoczka tajemniczości z "info na PW"? Tak poważnie podchodząca osoba do biznesu nie robi. Dobrego dnia. Jak uda się Pani obniżyć cenę dość znacząco to Proszę o PW do połowy sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix_na_rowerze Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Jeszcze jedna rzecz. Noclegi po 30 zł mogą być tanie, ale nie oznacza to, że fajne. Z drugiej strony ja też lubię rozwiązania typu namiot i przygoda, przyroda i zero komerchy, ale tutaj jest inne założenie. Jeżeli komuś się nie podoba, nie zmuszam i nie namawiam, tak jak nie namawiam do kupowania sprzętu rowerowego z najwyższej półki. Pozdrawiam 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Zdarzało mi się podróżować i naprawdę za 40-50 zł można znaleźć świetny nocleg. Przeliczałem nieraz weekendowe wyjazdy i nawet z podróżą autem 200-250 km nigdy nie wychodziło to połowę Pani kwoty. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeg Napisano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 A z jakich lat masz te kalkulacje? Bo obecnie tematy noclegowo hotelowe to jest często co najmniej 30% więcej niż w zeszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Sądeczczyzna płaciłem w czerwcu za nocleg 45 i drugi 50 zł. W tamten weekend niedaleko Przemyśla 40 zł. Na koniec sierpnia mam okolicach Bydgoszczy za 50 zł i w Ełku 3 dni za 160 zł. Może mam za niskie wymagania, nie wiem, ale mi potrzeba łazienki i łóżka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 35 minut temu, Fenix_na_rowerze napisał: Jeszcze jedna rzecz. Noclegi po 30 zł mogą być tanie, ale nie oznacza to, że fajne. Problem w tym, że wciskasz ciemnotę i sprzedajesz kota w worku z podwędzonym komuś zdjęciem bez dokładnego opisu. Rozumiem - nie masz cienia pojęcia o tym co robisz bo robisz to pierwszy raz ale są granice szemranej oferty. 18 minut temu, Q_u napisał: Zdarzało mi się podróżować i naprawdę za 40-50 zł można znaleźć świetny nocleg. 100 zł. za parę w dwójce to taki standard w B&B z oceną na booking.com powyżej 9. Raczej bez prowizji booking bo przy nich allegro toinstytucja charytatywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.