Gość Napisano 2 Sierpnia 2021 Napisano 2 Sierpnia 2021 Czy jest możliwość gdzieś w Polsce wypożyczyć jakiś taki lepszy troszkę rower na kilka godzin? Przegląd rowerów aerodynamicznych 2020 (naszosie.pl) soś np. z tej listy? Wiem, że Airbike daje taką możliwość, korzystałem, ale na dziś nie bardzo co mają: ROWERY ROAD (roweryuzywane.com) A może ktoś z kolegów w Warszawie/Radomiu ma ciekawą brykę i mierzy 179cm i wybrał by się na 2h przejażdżkę? oczywiście szczegóły do dogadania. Zapraszam na PRIV
Gość Napisano 2 Sierpnia 2021 Napisano 2 Sierpnia 2021 No jest takie coś: Trek Madone SLR OCLV 700 H 1.5 (roweryuzywane.com) chyba godny? Można już powiedzieć fajna bryka? Tylko kurczę rozmiar 54 ja mam 56 i super się na takim czuję, ale znowu w szybkich rowerach jest lekka tendencja do mniejszych ram. Nie chciałbym popsuć takiego pierwszego wrażenia... Zarąbista jest ta kombinacja kolorów białego i czerwonego, nawet w nawiązaniu do naszej flagi. I ten napis TERK... jak na ulicy FORD MUSTANG pokazuje, bójcie się panowie... Bajka
Gość Napisano 2 Sierpnia 2021 Napisano 2 Sierpnia 2021 Dokładnie tak jest. Jak widzę taki rower, to od razu mu ustępuje i marzę żeby być taki fajny i mocny jak właściciel. We mnie Mustang podziwu ani strachu nie wzbudza. Tak zapytam, po co Ci te testy? Rower już chyba masz.
Gość Napisano 2 Sierpnia 2021 Napisano 2 Sierpnia 2021 Jak to po co??? Połechtać moje skromne EGO Każdy facet z krwi i kości chce/chciałby choć raz, podjechać po swoją lubą FERRARI czy LAMBORGHINI Może ten używany TREK to nie aż ta półka, ale wypasiony PORSCHE na pewno. Przy okazji "pomacać" się z elektryczną grupą napędu, bo jeszcze w życiu nie było mi to dane"
Gość Napisano 2 Sierpnia 2021 Napisano 2 Sierpnia 2021 Już se pojeździłem. Kto mi go sprzątnął sprzed nosa (wypożyczenia)? Trek Madone SLR OCLV 700 H 1.5 (roweryuzywane.com) Jakby nie można było jeździć rowerami tańszymi. ehhh co za ludzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.