lokopol2137 Napisano 31 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Witam panowie i panie mam w pomysł myślę nad projektem ''Od rockridera do stuntera ,, mianowicie chciał bym wymienić parę rzeczy w tym rowerze takie jak amortyzatory,korbę,napędy i kiere mam budżet do 699 zł prosił bym o jakieś propozycje typu części które będą pasowały ogólnie o porady z tym związane z góry dziękuje Ps rower to rockrider 340 roziar xs/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 31 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Odpuść sobie, albo czaruj na tym co masz, a te 699zł zostaw sobie na lekarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Są moje dwa ulubione słowa: projekt i stunt. A co chcesz wymieniać i w jakim celu? To rower do jazdy po bułki i to raczej niezbyt dynamicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Sierpnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Sprzęt który masz nie nadaje się do jakiegokolwiek stuntu. Jeśli chcesz iść w tym kierunku należy wybrać inny rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Ta rama kompletnie nie nadaje się do ostrzejszej jazdy i skakania - może sie pod Tobą złamać. Musiałbyś zacząć od kupienia ramy w rodzaju Dartmoor Hornet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.