Seon Napisano 31 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Witam. W jakiej apce najlepiej połączyć 2 ślady GPS. Może też być coś online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 31 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 W jakim formacie ? Formaty są podobne - ja mam doświadczenie w praktyce tylko z GPX, ale pewnie wystarczy połączyć je w edytorze tekstowym z pierwszego usuwając tagi zamykające plik a z drugiego otwierające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 31 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 @Seon spróbuj "apki" z poniższego linka (linku) i daj znać czy działa. https://gotoes.org/strava/Combine_GPX_TCX_FIT_Files.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ananasowo Napisano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Ok, a tak wracając do tematu. Poprzedni rower mi podwedzili pod kamera... No i nic... Myślałem o jakimś lokalizatorze. Czy możecie coś polecić. Pooglądałem trochę i znalazłem jakieś lokalizatory na sim z czasem pracy parę dni za 100zl, ale czy takie coś sprawdza się w rowerach? Proszę o swoje doświadczenia, czego używacie, co możecie polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.