Szym3kSzym3k Napisano 31 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Witajcie, Poszukuję letnich rękawiczek jak w temacie, z wkładkami żelowymi. Budżet powiedzmy 100 -150 zł. Dobrze żeby były zapinane na rzepy. Polecicie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Do XC używam Troy Lee Designs Air, ale one nie mają wkładek żelowych za to są bardzo lekkie i stosunkowo delikatne ale do XC się nadają. Do enduro/trail klasycznie foxy, ale one się zwykle szybko niszczą, zwykle przecieram je na kciuku. Moje ulubione to ION Bike Gloves Scrub Select - są specyficzne bo mają skórę od wewnętrznej strony, ale za to się nie przecierają, jednak bez żelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 CHIBA Touring - używam obecnie. Przedtem miałem jakiś model Zienera ale nie widzę ich teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szym3kSzym3k Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Właśnie zastanawiam się czy wkładki żelowe są mi potrzebne bo grupy mam silikonowe. A co myślicie o Endura singletrack albo ENDURA Hummvee Plus II. Te drugie chyba delikatniejsze. Jeszcze Fox Ranger Gel chyba wyglądają ok. Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez Szym3kSzym3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi