ataman Napisano 30 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Witam, Poszukuje zestawu do konwersji, silnik o mocy 1000w w przednim kole, bateria duza, z mozliwoscia dokupienia drugiej. Polecicie jakis gotowy zestaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 30 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 1000W do przedniego koła ???? 250 nie wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataman Napisano 30 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 No to min. 500, 250 to dka dzieci moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataman Napisano 2 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 Aleście mi pomogli, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrWie Napisano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2021 Myślę ze coś takiego nie istnieje. W ogóle napęd przedniego koła jest uważny za najmniej udany pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2021 Oczywiście że istnieje . Voilamart 1000w 48v przednie koło, dostępny na ebayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogniomistrz Napisano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 można też i w Polsce: http://www.sklepy24.pl/sklep/maxev_pl/produkt/silnik-elektryczny-zestaw-magic-pie-4/239 Złożyłem kiedyś rower z tym zestawem tylko w tylnym kole ale od razu powiem ,że to z rowerem elektrycznym nie ma nic wspólnego - taki motorower , ze wszystkimi tego konsekwencjami. Generalnie od takich rzeczy jest arbiter. Tam pytaj. Tutaj takie pytania to raczej prowokacja jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi