Durden Napisano 30 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Cześć Pacjent Author Ronin mufa 68mm miski BB RS500. Pomiedzy miska a korba znajduje się cieniutka podkładka, po dokreceniu miski z odpowiednią siłą podkładka pękła. Korba GRX dwa blaty, napęd 10s. Moje pytanie brzmi czy ta podkładka w ogóle jest tam potrzebna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Nie. Pewnie wsadzona żeby przy dokręcaniu nie niszczyć mufy. Tyle że teraz musisz ją wyjąć i dokręcić suport, bo powstał luz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Durden Napisano 30 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Był luz, dokrecilem i podkładka pekla, Skoro włączają ja aby nie zniszczyło lakieru to czemu z lewej strony nie dają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Nie wiem, pierwszy raz coś takiego widzę. Przejrzyj dokumentację Shimano. Nie ma tam nic o takiej podkładce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Durden Napisano 30 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Wiem, że do szosy nic się nie daje dlatego tu moje zastanowienie jaki był sens dawania podkładki. Może po to aby lakier się nie zdarl i klient nie wysyłał na reklamację z przyczyn odprysku lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Durden Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 Dokrecilem bez i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.