pedrosq Napisano 30 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Panie i Panowie, Po 2 letniej przygodzie z rowerem wiem ze ten sport zostanie ze mna na dluzej. Chcialbym przesiasc sie na cos lepszego. Mam oferte kupna roweru ze sprawdzonego zrodla fotki pod linkiem https://ibb.co/album/bQ8XpS Prosba ile rower jest mniej wiecej wart na tym osprzecie? Rama karbon, waga roweru ponizej 10kg. Mega dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 30 Lipca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Kolejny raz w temacie używanego roweru - zdalnie nie ma szansy oceny. Zwłaszcza, że po załączonych zdjęciach nic więcej powiedzieć nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedrosq Napisano 31 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Ok, dzieki za info. A przy zalożeniu ze sprzet jest sprawny, reguarnie serwisowany itp. jestes wstanie podpowiedziec ile orientacyjnie moze byc wart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 31 Lipca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 A wiesz w ogóle co to za rama, w sensie jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedrosq Napisano 2 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 Niestety nie wiem. Próbowałem dowiedzieć się od właściciela ale mówi, że sam nie wie jaki to dokładnie model - rzucił jedynie, że jakaś włoska manufaktura. Jeżeli nie jest łatwo go wycenić na podstawie tego co mam to nie będę Wam zawracał głowy i trzeba zamknąć temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi