EtnaR Napisano 27 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Hej, mam pytanie czy ktoś może zna modele butów MTB, które są szersze niż inne modele? Potrzebuje butów do max 800 zł i rozmiar 30cm czyli przeważnie 48 eu. Może jest coś takiego jak odlew stopy specjalnie do buta nawet za większe pieniądze? Szukam takich butów, ponieważ drętwieją mi palce i mam straszny skurcz w śródstopiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Lipca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Próbowałeś buty Shimano w wersji wide? Są szersze niż standardowe, może wystarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EtnaR Napisano 27 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 No właśnie i tu jest problem, bo nie ma rozmiaru Wszystko schodzi tak samo jak rowery. Zerkałem na shimano wide i nie są dostępne w polskich sklepach tylko przykładowo w bikester, który wysyła towar z niemiec i zapewne długo trwa wysyłka i zwrot (5 tyg). Szukałem również sidi trace 2 mega, ale również ta sama historia. Wiem, że northwave ma jakąś serię wide ale nie mogę znaleźć tych butów i ta sama historia jest z firmą Lake. Pytanie czy może znasz jeszcze jakieś firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Lipca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Nie rozglądałem się za szerokimi butami, więc nic więcej nie podpowiem. Wiem tylko, że najpopularniejsze szersze buty ma/miało Shimano, ale jak to że wszystkim obecnie może być problem z dostępnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EtnaR Napisano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi