Filip162 Napisano 24 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2021 Witam, ostatnio moje tylnie koło (przynajmniej tak mi się wydaje) zaczęło wydawać dźwięk który mogę opisać jako buczenie albo bzyczenie. Jestem nowy w rowerach i nie zabardzo wiem o co chodzi dlatego pisze tutaj. Bo może da rade ominąć wizyte w serwisie i zapłacenia pare stówek. Dźwięk niedokońca mogę nagrać ponieważ występuje on tylko przy jeździe z obciążeniem a wiatr wieje i na nagraniu nic nie słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 24 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2021 to powieś na czymś rower i nagraj bzzzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker86 Napisano 24 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2021 Jak pod obciążeniem to może być problem z piastą, kasetą, bębenkiem,łańcuchem, przerzutką, ciężko cokolwiek jednoznacznie to ocenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.