Konwi Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Cześć jak w tytule mam wątpliwości co do, przerwy między zębatką a ramą, wydaje mi się że, jest za mała. Mam mufe 73 mm więc dałem, jedną podkładka suportu po stronie napędowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 U mnie jest korba na kwadrat, a zębatka ma 1,5-2 mm do łańcuchowej......nic się nie dzieje. Ale za to mam lepszą linię łańcucha w gravelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Ja w primalu mam 0,5mm i jest OK. Mam też świadomość, że jak łożyska na suporcie złapią luz to będę miał obróbkę skrawaniem rurki łąńcuchowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 To jest mała odległość? Paaanie kochany, taczkę gruzu by tam jeszcze upchnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konwi Napisano 23 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Okej dzięki za rozwianie wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Miałem u siebie na paznokieć, przez 3 sezony nic się nie działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.