BigHiroPl Napisano 21 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Witam, Planuje zakup suportu tokena tk878, obecnie posiadam klucz TL FC32 od bitula. Czy adapter Shimano TL-FC25 do mojego klucza będzie właściwym do montażu tego suportu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 21 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Ja posiadam klucz od bitula dokładnie ten suport i nie potrzebuje żadnego klucza od SHIMANO żeby go zakręcić czy odkręcić. Dokładnie to mam: https://bitul.pl/pl/p/KLUCZ-DO-SUPORTU-HT2-2W1 BB002/89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigHiroPl Napisano 22 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2021 Gdzieś wyczytałem, że potrzeby jest ten tl-fc25 on jest chyba mniejszy. Mam ten sam klucz także, dzięki.za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.