Gość Napisano 20 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 Pomoże ktoś zidentyfikować, jakie to są hamulce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskarl Napisano 20 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 Wydaje mi się, że to Shimano Ultegra ale nie jestem pewien bo widać zaledwie Shimano *egra. Wpisałbym w google: "hamulce shimano ultegra", przełączył na obrazki i próbował przyrównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sil_afein Napisano 20 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 Tak jak napisane powyżej - też podejrzewałbym Ultegrę A jeśli chodzi Ci o dokładny model to mi to wygląda na 6800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 20 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 Wy tak na serio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavi Napisano 20 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 (edytowane) Ale ten drucik dookoła linki nie pasuje. To nie może być shimano ultegra. Edytowane 20 Lipca 2021 przez slavi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 Dzięki Paweł, oczywiście że o model mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 20 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 (edytowane) 5 godzin temu, slavi napisał: Ale ten drucik dookoła linki nie pasuje. To nie może być shimano ultegra. Nie śmiej się z naszego forumowego janusza Chłopina łyka jak młody pelikan, to niesportowo 'D Edytowane 20 Lipca 2021 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi