danekjt Napisano 18 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2021 Szukam chętnych na wypady rowerowe z okolicy. Jest ktoś z niedaleka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 4 Września 2021 Udostępnij Napisano 4 Września 2021 Heja, a ja mam taką prośbę Ja i kolega wygraliśmy gadżety ze Żelaznego Szlaku Rowerowego, ale są do odbioru wyłącznie osobiście w Urzędzie Miasta. Byłby ktoś tak miły i byłby w stanie te odebrać te gadżety w naszym imieniu. Pokryjemy koszty wysyłki + dorzucimy coś na dobre piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SajMon_M Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Witam. ja jestem z jastrzębia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLANETA Napisano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 Witam też jestem z Jastrzębia, jak coś to zgłaszać sie tutaj ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi