Fkonopka Napisano 18 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2021 Cześć. Jest możliwość skrzywienia adaptera po zerwaniu haka? Nie mogę nigdzie znaleźć zdjęcia adaptera z boku a nie chcę wydawać niepotrzebnie pieniędzy. U mnie wygląda to tak: Tak ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2021 Jest krzywy według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 18 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2021 wygiąłeś Waść, poniżej moje foto tego samego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fkonopka Napisano 18 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2021 Dzięki Panowie, zdjęcia nie widzę ale wierze na słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 18 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fkonopka Napisano 18 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2021 No skrzywiony i to nie mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.