__guest Napisano 17 Lipca 2021 Napisano 17 Lipca 2021 Poszukuję coś podobnego do moich platform Hope Tech F20. Platformy w rowerze to jeden z najważniejszych części w rowerze pod względem zintegrowania się z rowerem. To tak jak połączenie zwierzaka i ludzia w filmie AVATAR : ) Jak wam coś do głowy najdzie co może konkurować z Hope, ale w znacznie większym rozmiarze to bazgrolić ... Tak poza tematem ... Obecnie ganiam na moich ulubionych platformach, na razie nie znalazłem lepszych na rynku, drogie ale bajecznie wspaniałe dlatego zamówiłem sobie jeszcze dwie pary. Platformy Hope Tech F20 zostawię, będą jako awaryjne na awaryjną sytuację ...
To_JaT Napisano 17 Lipca 2021 Napisano 17 Lipca 2021 Spójrz na serie stamp od Crank Brothers, może któreś cię zainteresują.
__guest Napisano 17 Lipca 2021 Autor Napisano 17 Lipca 2021 Dzięki za zainteresowanie się moimi bazgrołami Dopisałem do listy ... Crank Brothers Stamp 11 Large
To_JaT Napisano 17 Lipca 2021 Napisano 17 Lipca 2021 Kolega miał w zjazdówce i orginalne piny trzymają genialnie nawet w beznadziejnym bucie, używał dość intensywnie i dłuższy czas i nie było żadnych problemów więc mogę polecić.
__guest Napisano 19 Lipca 2021 Autor Napisano 19 Lipca 2021 W dniu 17.07.2021 o 22:12, To_JaT napisał: Spójrz na serie stamp od Crank Brothers, może któreś cię zainteresują. Jestem teraz w Obozie Pracy to znaczy w pracy i jak mam troszku czasu szukam tych platform. Tak na szybko na Allegro nie ma, a tak miałbym najprościej / najszybciej kupić, wchodzę kupuję paczka na drugi dzień przyłazi, albo na następny i po temacie. Crank Brothers Stamp 11 Large ( 114 mm x 111 mm ) Masz jakiś sklep / informację tutaj w Polsce żeby kupić u Nas w Kraju te platformy ? Kolor czarny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.