KRUUP Napisano 16 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Posiadam manetke SLX 11 rzedową I spec II, znalazłem na allegro do kupienia samą pokrywę XTR I spec B. I pytanie czy ta pokrywa będzie pasować do mojej manetki SLX. I pytanie drugie (jeśli ta pokrywa podejdzie) czy tylko to bedzie mi potrzebne żeby to ze sobą połaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Wątpię żeby ta pokrywa pasowała. XTR to zupełnie inna konstrukcja manetki ( dosłownie) w stosunku do SLX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUUP Napisano 16 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 21 minut temu, skom25 napisał: Wątpię żeby ta pokrywa pasowała. XTR to zupełnie inna konstrukcja manetki ( dosłownie) w stosunku do SLX. Ok teraz sie przyjrzałem tej manetce i wyglada troche inaczej. to teraz pytanie czy ten element bedzie pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 16 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Nie złożenia tego w żaden sposób. Były manetki m7000 pod i-spec B ale to nisza i wątpię żebyś samą pokrywkę kupił. Z drugiej strony za około 100zł możesz nabyć sl-m5100 i w stosunku do slx nic nie tracisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi