Q_u Napisano 16 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 49 minut temu, chudzinki napisał: Mam nadzieję, że @skom25 nie będzie zły za rozmowę o innym urządzeniu, ale o zwykłych pompkach też gadacie 😀. @Q_u, Heckermann: MI: Teraz pytanie czy waga pierwszego jest podana z wężykiem? Nawet jeżeli nie to i tak będzie lżejszy od MI. Druga sprawa - wymiary MI są podane, tak rozumiem, z wężykiem. Heckermann, zakładam, że nie, ale nawet dokładając wężyk to i tak wyjdzie mniej. Nie patrz tylko na jeden wymiar, a na wszystkie 😉. Ważyłem Xiaomi i waży z wężykiem o ile pamiętam 460g, więc coś tu przekłamane jest ( na pewno nie więcej niż 0,5kg) 198mm a 180mm to 18mm więcej na niekorzyść Heckermanna. Po drugie nie zdecydował bym się, można mówić wiele złego o Xiaomi, ale ja osobiście uważam, że mają dobrej jakości produkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 To zmienia postać rzeczy, ale dziwne, bo wszyscy zaniżają wagę, a oni zawyżyli 😀. O jakości się nie wypowiadam, bo nie miałem styczności ani z jedną firmą ani z drugą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 16 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Jak teraz sprawdzam do waga Xiaomi jest na stronach wskazywana na od 400 do 440g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.