DoktorGonzo Napisano 13 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2021 Polecicie coś, co się sprawdzi w letnich temperaturach na dłuższe wyjazdy rowerowe (często jeżdżę po 100-150 km i z sakwami), czyli wygoda przy dłuższym dzierżeniu kiery i jakieś w miarę dobre wykończenie materiałowe, żeby się nie strzępiło po 1-2 praniach? No i tak cenowo, żeby to nie były rękawiczki za 200-300 zł, tylko 5-6 dyszek max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker86 Napisano 13 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2021 https://www.centrumrowerowe.pl/rekawiczki-krotkie-chiba-gel-comfort-pd17820/?v_Id=123719&gclid=CjwKCAjw87SHBhBiEiwAukSeUdz21qevedzniapkOhjcPk2ZVCurC94z91RTcOnnuyWTO-nZpaS0JBoC92kQAvD_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 14 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Rękawiczki rowerowe GiYO rękawice rower M 10005911634 - Allegro.pl Jedna para wystarcza mi na 5000-6000 km 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoktorGonzo Napisano 14 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Dzięki @Joker86 i @JWO. Bardziej mnie te GiYO przekonały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker86 Napisano 14 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 12 godzin temu, JWO napisał: Rękawiczki rowerowe GiYO rękawice rower M 10005911634 - Allegro.pl Jedna para wystarcza mi na 5000-6000 km Witam,masz może jakieś porównanie do Chiba? Akurat korzystam z tej firmy model Chiba premium i mi odpowiadają,ale widzę że GiYO też ładnie wygląda a jak się sprawdzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 14 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Giyo to się raczej z pompkami kojarzy. Za to Chiba to od zawsze rękawiczki ..dobre rękawiczki. Używałem wielu modeli. Gel Comfort w porządku Bioexcell Super Fly - super Gel Premium - super Touring ( długopalczaste) - super 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker86 Napisano 14 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Które z nich są najbardziej miękkie i komfortowe?Ja z jednego modelu korzystam Chiba Gel premium,ale chętnie poznałabym opinie ma temat innych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 14 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 8 godzin temu, Joker86 napisał: ale widzę że GiYO też ładnie wygląda a jak się sprawdzają? Powiem szczerze że najlepsze jakie miałem (a innych nigdy nie miałem ). Kupiłem jak miałem problem z drętwieniem nadgarstków i okazały się bardzo dobre. Po roku używania, kolory trochę się sprały, ale nie było tragicznie. Kupiłem nową parę, w zasadzie dlatego że stare ubrudziłem smarem że mi się nie chciało tego prać . Prać się powinno w 30 stopniach, ale u mnie często lądowały z normalnym praniem w 60. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 15 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2021 10 godzin temu, lewocz napisał: Bioexcell Mam dwie pary (nieco różne) i one zdecydowanie rządzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2021 Trzeba zadzwonić czy mają zapasy w Białymstoku: cg -960A na stronie podobny model się ostał ale ma większy napis. To są moje ulubione rękawiczki, zużyłem ich kilka par, najlepsze z pośród innych z pozoru lepiej uszytych, trwałe, dobre do wycierania potu, nie prują się, pierwsze wrażenie w sklepie mało udane, ale później jest super. mam dość duże duże dłonie, nie smukłe, inne rękawiczki wpijają mi się między palce. blakną na słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi