Gazpacho Napisano 13 Lipca 2021 Napisano 13 Lipca 2021 Ile jeździsz rowerem w tygodniu, miesiącu i roku? Jaki to rodzaj roweru, i jaką dietę stosujesz?
chudzinki Napisano 13 Lipca 2021 Napisano 13 Lipca 2021 Masz nowe konto? 🤔 Nie robię statystyk, nie używam Stravy ani tym podobnych. Różne, ostatnio często na hujajnodze. Żre co mi smakuje, a najwięcej słodkiego. No mam nadzieję, że moja wypowiedź będzie znacząca 😀.
Gość Napisano 13 Lipca 2021 Napisano 13 Lipca 2021 Przecież to znowu ten sam typ, z kolejnym durnym tematem na nowym koncie. Pisze mu się 10 razy żeby założył porządny wątek, to nie, kolejne zbieranie statystyk. Troll albo w wieku 15 lat to zbyt skomplikowane.
Gazpacho Napisano 13 Lipca 2021 Autor Napisano 13 Lipca 2021 Witam, Nie jestem żadnym trollem czy coś w ten deseń, tylko jestem nowy na forum i dopiero się uczę. Nie znam jakiegoś dzieciaka, który ma 15 lat i ma podobne do mnie tematy, a sam mam 19 lat.
Gość Napisano 13 Lipca 2021 Napisano 13 Lipca 2021 A dałbym sobie rękę uciąć że taki temat już widziałem... No nic, nie będę nabijał postów, powodzenia w tworzeniu statystyk.
JWO Napisano 14 Lipca 2021 Napisano 14 Lipca 2021 a co tam zaryzykuje: Dieta i odżywianie - Forum Rowerowe - Największe w Polsce [Statystyki] Dystans 2021 - Rowerowe forum na max - ogólna dyskusja - Forum Rowerowe - Największe w Polsce Wszystko jest na forum, tylko trzeba znaleźć, albo zadać bardziej precyzyjne pytanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.