wkg Napisano 12 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 Szukam ciekawej, terenowej i szutrowej trasy wkoło Jeziora Mamry i Dargin. Idealnie byłoby najbliżej brzegów jezior od bindugi do bindugi. Najbardziej interesuje mnie trasa wkoło Mamer - Węgorzewo i Sztynort. Jak najmniej asfaltów. GPX-y mile widziane Wyznaczyłem sobie taką ósemkę ze startem w Giżycku ale najpierw wpadłem w jakieś bagno, potem na teren rozjeżdżonego czołgami poligonu a na końcu w gospodarstwo rolne zakończone polem przez które ścieżka wiodła tylko na mapie i tyle było tej jazdy. Tereny na pd od Mikołajek przez Wierzbę, Ruciane, Leśniczówkę Pranie, Karwicę, Wiartel i Czaple mam już objeżdżoną do znudzenia Śniardwy (mniej ciekawe) również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 12 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 Mamr, nie Mamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 12 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 Mamer jak Tater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.