xhyPexx Napisano 9 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 Witam, postanowiłem coś nagrać z mojej jazdy rowerem i mam problem, że przy robieniu jakiś większych dropów lub skoków kamera nagrywa dźwięk stukania. Dodaje zdjęcia. Daszek mam trochę inaczej zamontowany dodałem 2 małe śrubki bo fabrycznie był za nisko i kamera za dużo zasłaniała. Daszek jest stabilny i mocno skręcony, więc raczej on nie stuka. Mocowanie kamery zrobiłem tak, że przewierciłem daszek i dałem to śrubę mocującą kamerę na wylot i nakrętka nad daszkiem i mocno skręciłem więc to chyba też nie stuka(mogę się mylić). Kamera to Tracer eXplore SJ 4561 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 9 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 Kamera mocowana pod daszkiem? OMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Stuka bo lata, przecież to jest elastyczne. BTW, wygląda to niebezpiecznie. Zaliczysz glebę przodem i kamera wbije Ci się w głowę. Prawdopodobnie to właśnie kamera na kasku, spowodowała że Michael Schumacher jest w takim a nie innym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.