Gruchaciciel Napisano 7 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Witam chciałbym ostatnio ulepszyć swój rower żeby był do jezdy po lesie i na hoppach i patrzyłem na jakieś amortyzatory tylnie i chciałbym się dowiedzieć czy ten amortyzator będzie pasować do tej ramy amortyzator: AMORTYZATOR E1 XFUSION AIR 190x51 MM 40x10 MM 25x8 MM X-fusion | Decathlon rower: ROWER KROSS GRAND RIFTER C3 ALU PROMOCJA!!!!! - 2745290454 - oficjalne archiwum Allegro w ogłoszeniu jest rozmiar M a ja posiadam S, dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 7 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Ten rower nie nadaje się do skoków. Nie ma sensu go ulepszać, poza tym ten damper by nie pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2021 Ten rower, niestety, to i nawet przy jeździe po bułki jakoś długo bezawaryjnie jeździł nie będzie. Wiem, bo kiedyś miałem coś podobnego. Odpuść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.