Niecfiec Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 Witam, Jestem szczęśliwym posiadaczem Gianta: https://www.giant-bicycles.com/pl/revolt-1 i chciałbym do niego dokupić kompletne koła szosowe z tarczami i kasetą (do szybkiej wymiany samemu). Czy moglibyście mi polecić jakieś koła, które będą pasowały do tego modelu (najlepiej tubeless) ? Mój budżet to około 1800 zł. Pozdro, Niecfiec
Mihau_ Napisano 6 Lipca 2021 Napisano 6 Lipca 2021 Podbij do firm składających koła typu daveo czy lemonbike. Ogarną w tej kasie coś na niezłych komponentach DT a przy okazji w razie problemów w każdym serwisie od ręki powinni mieć części do takiego zestawu
radziuGD Napisano 6 Lipca 2021 Napisano 6 Lipca 2021 Tubeless w szosie możesz sobie odpuścić, więcej roboty będzie przy dolewaniu mleka niż przeciętna częstotliwość dziurawienia dętek. Chyba, że planujesz wybitnie kiepskie asfalty a na nich spora ilość ostrych przedmiotów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.