Frydz Napisano 5 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Witam, czy gdzieś w Krakowie można wypożyczyć siodełka Fizik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 5 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Czy wypożyczyć to nie wiem ale siodełka fizik ma w tym mieście chyba tylko biker house na dekerta i veloart. W bike rs mają na pewno buty ale czy siodełka to byś się musiał sam dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ineffable Napisano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2023 (edytowane) Byłem ostatnio w Bike RS i potwierdzam, że butów Fizika mają bardzo duży wybór. Z siodełek z tego, co kojarzę, to mieli chyba ze dwa modele Fizika. Nie wiem, które Cię interesuje. Najlepiej tam zadzwonić. Selle Italia mają najwięcej. Edytowane 21 Czerwca 2023 przez Ineffable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi