chudzinki Napisano 4 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Moje Rogelli Buccino, takie https://allegro.pl/oferta/rogelli-buccino-szorty-spodenki-rowerowe-z-wkladka-10736114578, są już na wykończeniu. Znacie coś podobnego? Wszystko na co patrzę jest bardzo długie 😏. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 4 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Ja używam https://www.centrumrowerowe.pl/szorty-rowerowe-z-wkladka-endura-hummvee-ii-pd4836/?v_Id=129459 i nie chcę innych. A co złego w twoich, że ich nie kupisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 4 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Nic, ale można by spróbować czegoś nowego. Całkowita długość nogawki w Endura to 62 cm, a w Rogelli to tylko 46 cm 😃. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 4 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Dla mnie OK, jakaś dłoń nad kolanem ... ale skoro lubisz krótsze, to faktycznie. Ale te Endury sa praktycznie niezniszczalne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 4 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Wiem. Czytałem i bardzo wiele osób poleca, ale na rower albo krótkie albo spodnie 😃. Przymierzałem miarką do swojej nogi to u mnie by wyszła dłoń, ale pod kolanem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 5 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 12 godzin temu, wkg napisał: jakaś dłoń nad kolanem Coś mi nie gra z wymiarami podanymi na ich stronie. A możesz podać rozmiar Twoich i długość całkowitą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 5 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Rozmiar M, długość całkowita 56, od krocza do dołu nogawki 30. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 5 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 To lecą w kulki, bo wg ich wymiarowania to powinno być 61. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 5 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Ja nie patrzę na tabelki, przymierzam w sklepie. Na pewno sienie skurczyły w praniu. Nie naciągałem przy mierzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 5 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Ja zrobiłem u siebie osobno zakup spodenek i padło na markę deco a w decathlonie szorty z czerwoną wkładką st 500. Jak to się będzie nosić dam znać. Ale z opini wychodzi że są w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 11 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 Rogelli Buccino dzisiejsze, a te sprzed 5 lat... Szkoda słów. Do zwrotu. Zamówiłem na próbę Berkner Martin, ale jakby ktoś znał jakieś naprawdę krótkie to śmiało pisać 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 14 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 możesz sobie kupić gacie z wkładką a do tego uzywac spodenki jakie ci pasują https://allegro.pl/oferta/spodenki-rowerowe-biffy-z-wkladka-zelowa-xl-10887746424 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 14 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Tak zrobię jak mi nie przypasują Berknery chociaż nie ukrywam, że wolałbym coś "zespolonego" 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 14 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 (edytowane) Mam te gacie i powiem ze byłem zaskoczony wkładką - bardzo dobra, materiał przewiewny. Na co dzień jeżdże w rowerowych spodenkach z lycry z wkładką ale czasem jak potrzebuje wyskoczyc rowerem na miasto bez stroju kolarskiego to robią robotę. Edytowane 14 Lipca 2021 przez dfq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi