flak Napisano 3 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Hej Wymieniłem łańcuch, tylko dlatego że w jednym ogniwie opaska(tulejka) ulamała sie w pòł. Łańcuch chodził bez tego sprawnie. Założyłem nowy łańcuch i zaczęło strzelać na 5,6,7,8,9,10 przy silniejszym naciśnięciu, w losowym położeniu łańcucha. Kasteta nie ma przejechanego tysiąca km. Rozebrałem koło i zobaczyłem na bębenku przetarcia jak na zdjeciu. Kaseta nie chciala zejsc. Szarpalem i wyszla z bebenkiem. Mam nowa kasete, ale boje sie naklada. Trochę wròżenie z fusów, ale myślicie że to one powodują te skoki? ZDJECIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Lipca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.