sklopot Napisano 2 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2021 Dzień Dobry. Czy ktoś do amortyzatora 29 wszadzał koło z oponą 27,5 + ? Czy w ogóle opona wejdzie do amora i nie będzie blokowała się? Amortyzator w wersji normalnej nie booster. Może ktoś z kolegów jeździ na takiej konfiguracji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2021 A nie myślałeś żeby zmierzyć ile jest miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 2 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2021 29x2,6 ledwo wchodzi wiec prawdziwa plusówka 27 nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sklopot Napisano 2 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2021 3 godziny temu, skom25 napisał: A nie myślałeś żeby zmierzyć ile jest miejsca? Wiem, że to by było najprościej. Oponę sobie zmierzyłem 66 mm. Nie mogę znaleźć rysunków technicznych z wymiarami lub tabel z wymiarami tego amora. Najwazniejszy wymiar teraz to odległość między uszczelkami. Producent pisze, że 62 mm to max. 3 godziny temu, Dokumosa napisał: 29x2,6 ledwo wchodzi wiec prawdziwa plusówka 27 nie ma szans. Problem wysokością, czy szerokością opony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 2 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2021 (edytowane) 29 x 2.6 wchodzi bez problemu z ... błotnikiem. Wieczorem mogę zmierzyć i pyknąć fotę. EDIT: Sorrki, ale nie doczytałem! Mam boost... Edytowane 2 Lipca 2021 przez chudzinki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2021 Może tak być. Do mojego Recona z Boost wchodzi max 2.8' czy 2.9'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 2 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2021 Boostowy powinien obskoczyć 3" aczkolwiek bez wspomagania w taką gumę bym sie nie pchał. @sklopotZ szerokością. Guma NobyNic, obręcz 35 wewnętrznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi