Gość Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Panowie, Po starym rowerze zostało mi trochę gratów, bo lubię mieć części na tzw. zapas a jedną z nich jest nowa przednia przerzutka. Zwyczajnie po ludzku i po gospodarsku na śmietnik jej żal wyrzucać. Nie pamiętam ile ona kosztowała, ale nie były to grosze i wiem, ze sporo się za nią naklikałem, bo nie było ich. Jest oryginalnie zapakowana i nie ruszana, przyszła z ALI z rok temu Jak ktoś potrzebuje i zaproponuje uczciwą cenę zapraszam. Odbiór tylko osobisty (Warszawa/Radom), nie wysyłam, bo nie chce mi się z tym ceregielić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Lipca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Cytat 4) Temat z informacją o sprzedawanym przedmiocie musi być kompletny i powinien spełniać określone wymagania. Podajemy: - cenę, - opis, - link do zdjęć lub aukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 to przepraszam, bo nie mam tego na aukcji i nie będę wystawiał. Ceny też nie znam Opis jest: Przerzutka przednia XT 9 rzędowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Lipca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.