Gość Napisano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Pany, kończę kompletowanie roweru, ale zapomniałem o najważniejszym, czyli dzwonku. (a dwa markowe dzwonki sprzedałem razem z rowerami i nie zauważyłem ehh) Krótko, będzie OK: Dzwonek Knog Oi Luxe Large duży czarny 31.8mm 10590265751 - Allegro.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 To będzie chyba pierwszy szosowy oma bike . Nie praktyczniejszy będzie "odgłos paszczą"? U mnie się sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 hehe, pewnie tak, tym bardziej, że jeżdżę na odludziach głównie z tym, że jednak mam wszędzie do przejechania takie mocno uczęszczane kawałki. No, muszę teraz popatrzeć, czy tego typu dzwonek nie będzie się z linkami gryzł tam, gdzie jeszcze kiera jest okrągła... W razie co mam w obwodzie: Dzwonek Lezyne Classic Brass Bell Small, czarny 10184534400 - Allegro.pl Bezpieczny dzwonek rowerowy Trigger Bell 7655528206 - Allegro.pl Sygnał dźwiękowy tuba AIR z sprężarką trąbka 10687788083 - Allegro.pl to niezły czad, ale ciężkie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Zdecydowanie ostatni najbardziej pasuje to tej konstrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Ten wygląda świetnie, na żywo jeszcze lepiej https://pl.aliexpress.com/item/4000029566473.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 To jest ładne!!! Tylko żeby ta kaczka zadzwoniła, trzeba nacisnąć ją na kuper, co w obecnej poprawności politycznej, może skutkować reakcją wielu lewicowych grup społecznych, jak i obrońców zwierząt. I po co nam mają forum zamknąć??? ps. nawet gorzej, bo uszczypnąć, oj ta kaczka wygląda na małoletnią płeć żeńską, to się źle panowie skończy i znowu wkroczy teraz moderator hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Cytat wielu lewicowych Kaczkę w kuper? Dzisiaj to raczej oburzenie prawicowych grup, wejście ABW o 6 rano i grzech ciężki odpuszczany tylko w katedrze. Już jeden biskup przekonywał że kaczka, to nowy symbol wiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Amen. Koniec z OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 OK, zwycięzcą odcinka: Bezpieczny dzwonek rowerowy Trigger Bell 7655528206 - Allegro.pl Jednak KNOG mógłby mieć problem ze spłaszczoną kierą. Ten co prawda ma brzydką obejmę, ale w moim przypadku będzie ona schowana pod mocowaniem lusterka. Dam znać czy to szajs czy jednak warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.