geforc Napisano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Witam, Panowie w moim ebike nie ma otworów na zamontowanie koszyka na bidon. Potrzebuję kupić jakiś adapter pod siodełko. Widziałem dwa w Decathlonie ale mają średnie opinie, na allegro też tego pełno ale bardzo drogie, nawet po 100zł... Może wy coś polecacie w rozsądnej cenie? coś dobrej jakości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Koszyki na bidon pod siodełko mają skomplikowaną konstrukcję stąd wysokie ceny. A dlaczego nie chcesz zamontować bidony w bardziej tradycyjne miejsce umożliwiające łatwe korzystanie z niego podczas jazdy. Są różne patenty. Topeak Cage Mount - umożliwia montaż koszyczka np na kierownicy Topeak Versamount - gdzie sobie zapragniesz RaceOne Jeko - j.w Używam lub używałem wszystkich trzech. Najbardziej jeko mi podeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuxi Napisano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Polecam inne rozwiązanie: https://www.decathlon.pl/p/tekstylny-uchwyt-na-bidon-na-kierownice/_/R-p-168751 Mam, super sprawa. Już nie chce mi się sięgać po napój gdzieś między rurki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 https://www.decathlon.pl/p/uniwersalne-zapiecie-do-uchwytu-na-bidon/_/R-p-143406?mc=8339445 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 30 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Koszyki na bidon pod siodełko mają skomplikowaną konstrukcję stąd wysokie ceny. A dlaczego nie chcesz zamontować bidony w bardziej tradycyjne miejsce umożliwiające łatwe korzystanie z niego podczas jazdy. Są różne patenty. Topeak Cage Mount - umożliwia montaż koszyczka np na kierownicy Topeak Versamount - gdzie sobie zapragniesz RaceOne Jeko - j.w Używam lub używałem wszystkich trzech. Najbardziej jeko mi podeszło. Hmm no właśnie, ten RaceOne widziałem, trochę drogi na allegro... CO powiesz o tym Topeak Versamount ? te paski nie pękają? stabilne jest ? https://www.decathlon.pl/p/uniwersalne-zapiecie-do-uchwytu-na-bidon/_/R-p-143406?mc=8339445 Tak wiem, widziałem, widziałem też opinie i są średnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobleski Napisano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Toepeak Versamount paski nie pękają, jest mega stabilnie w rowerze bez amortyzacji, bidon litrowy siedzi jak przykręcony po szutrach, kamieniach, zjazdy po dziurach, nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 30 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 To zamawiam, dzięki panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.